top of page
Simfonia vocii tale

dum., 29 ian.

|

București, Romania

Simfonia vocii tale

În sală | SOP de grup | 300 lei

Acest eveniment nu mai primește rezervări.
Ce altceva e posibil?

Ora și locul

29 ian., 14:00 – 15:00

București, Romania

Despre eveniment

Cu câtă ușurință exprimi ceea ce tu ești?

Îți îngădui să fii tu în fața altora?

Haide să scriem împreună uvertura Simfoniei la care vocea ta te invită!

Hai la joacă!

Hai să schimbăm lumea împreună!

Ce este SOP ~ Simfonia Posibilităților? Ca un dirijor de posibilități, practicianul SOP mișcă însăși moleculele conștiinței întru a crea, împreună cu tine, un spațiu diferit în care miracole pot să apară. Primește această atingere la care Bogdan te invită pentru a crea schimbare, a accesa posibilități, a primi miracole. 

Pre-condiții de participare: nu sunt.

Onorariu: 300 lei

Cum participi? Achită cu cardul folosind acest link - poți plăti integral sau îți poți rezerva locul în sală cu plata unui avans de 50% folosind codul AVANS - și vei fi redirecționat către această pagină pentru a te înscrie. Pentru alte opțiuni de plată, te rugăm să ne contactezi telefonic sau prin email. 

Ce primești?  Pășește în sală cu curiozitate și deschidere, și vei primi mai mult decât ți-ai imaginat. Garantăm un spațiu de claritate și întrebare, din care să afli mai mult din ceea ce tu știi și nici nu-ți imaginai că știi. Ulterior întâlnirii, va fi disponibilă pentru reluare înregistrarea audio. Participarea la eveniment este luată în considerare drept consimțământ pentru difuzarea și folosirea materialelor audio. 

Cum se desfășoară? Evenimentul se desfășoară exclusiv în sală, locația se confirmă după înscriere. Sesiunile SOP de grup nu necesită paturi de masaj, însă e posibil să-ți dorești haine comode și să te descalți. Se asigură apă și mici gustări sărate și dulci. 

Distribuie evenimentul

bottom of page