top of page
A cere și a primi - atelier

dum., 02 apr.

|

Bucharest, Romania

A cere și a primi - atelier

București | În sală | 250 lei

Acest eveniment nu mai primește rezervări.
Ce altceva e posibil?

Ora și locul

02 apr., 11:00 – 12:30

Bucharest, Romania

Despre eveniment

Atunci când totul în jurul tău te îndeamnă să nu primești și te împinge să te separi, tu ce alegi?

Ai ușurință cu a cere?

Ai bucurie cu a primi?

Aceasta este invitația ta la un atelier practic, cu Bogdan, în care vom zgândări și vom schimba ceea ce folosim pentru a crea dificultățile cu a cere și, mai ales, cu a primi ceea ce-ți dorești

Hai și tu la joacă!

Hai să schimbăm lumea împreună!

Ce este un atelier practic? Fiecare instrument pe care îl ai în tolba ta poate rămâne doar un obiect sau o idee frumoasă, dacă nu îl folosești și nu îl pui în practică. La fel se petrece și cu instrumentele Access Consciousness, uneori chiar putem spunem că devine un hobby, o joacă în sine să colecționăm instrumentele și să nu le punem în aplicare. Aici, în atelierele Alege Diferit, ești invitat și asistat în a le exersa pentru a le măiestri, sau măcar pentru a nu le mai lăsa să adune praful pe raft ;)

Pre-condiții de participare: nu sunt

Onorariu: 250 lei

Cum participi? Înscrie-te și vei primi un mail de confirmare. Plata integrală a onorariului se poate face numerar înaintea cursului sau online prin virament bancar.

Ce primești?  Pășește în sală cu curiozitate și deschidere, și vei primi mai mult decât ți-ai imaginat. Garantăm un spațiu de claritate și întrebare, din care să afli mai mult din ceea ce tu știi și nici nu-ți imaginai că știi. Ulterior întâlnirii, va fi disponibilă pentru reluare înregistrarea audio. Participarea la eveniment este luată în considerare drept consimțământ pentru difuzarea și folosirea materialelor audio. 

Cum se desfășoară? Evenimentul se desfășoară exclusiv în sală, atelierele includ și cer interacțiune între participanți. Se asigură apă și mici gustări sărate și dulci. 

Distribuie evenimentul

bottom of page