top of page
Mulțumesc, nu cumpăr minciuni

dum., 18 dec.

|

prin Zoom

Mulțumesc, nu cumpăr minciuni

Online | Clarity Brunch | 235 lei

Acest eveniment nu mai primește rezervări.
Ce altceva e posibil?

Ora și locul

18 dec. 2022, 14:00 – 15:00

prin Zoom

Despre eveniment

Când am întâlnit întrebarea „și dacă tot ce am știut până acum e o minciună?”, nici n-am putut să-mi dau voie să percep adevărul pe care îl dezvăluie. Am început să logiferez: „cum adică tot?”, de parcă dacă ar fi doar 76%, sau chiar 0,3%, n-ar fi suficient să-mi deraieze traiectoria dinspre adevărul meu înspre acea buclă infinită, fără ieșire, în care sari de la o minciună la alta, și îți pare că mergi înainte, înspre viitorul Tău. 

Uneori, ne e atât de clar că ne lăsăm viața dusă de un curent de minciuni, mai mari sau mai mici. Cu unele minciuni, însă, ne lăsăm vrăjiți de capacitățile de marketing ale acestei realități - și le cumpărăm. Mai ieftin sau mai scump, nu prea contează prețul, când plătești în bucăți de viață și alterări de viitor. 

Ce refuzi să refuzi?

Ce refuzi să primești refuzând să refuzi?

La care minciuni, la câte minciuni, la a le cui minciuni nu poți spune „Nu, mulțumesc! eu am adevărul meu”?

Hai la joacă!

Hai să schimbăm lumea împreună!

Ce este Clarity Brunch? Folosind întrebări și procesările verbale Access®, facilitatorul tău deschide și te invită la un spațiu de claritate pe care nu l-ai mai accesat până acum. Pășește în el și descoperă ce îți este posibil dincolo de confuzia și strâmtoarea limitărilor. 

Pre-condiții de participare: nu sunt.

Onorariu: 235 de lei

Cum participi?  Pentru a plăti cu cardul accesează acest link și vei primi cu 1 oră înainte de începerea clasei, pe adresa de mail furnizată, link-ul de participare. Pentru alte opțiuni de plată, înscrie-te și vei primi detaliile în cel mai scurt timp posibil. 

Ce primești?  Pune întrebări și vei primi mai mult decât ți-ai imaginat. Garantăm un spațiu de claritate și întrebare, din care să afli mai mult din ceea ce tu știi și nici nu-ți imaginai că știi. Ulterior întâlnirii, va fi disponibilă pentru reluare înregistrarea audio. Participarea la eveniment este luată în considerare drept consimțământ pentru difuzarea și folosirea materialelor audio și video. 

Cum se desfășoară clasa? Evenimentul se desfășoară prin platforma Zoom, te invit să îți pregătești un loc comod, cu lumină și ferit de zgomot, pentru a ne putea auzi și vedea. Pentru a testa aparatura, precum și pentru a ne saluta sau cunoaște, poți intra cu 10 minute înainte de ora fixă. 

Distribuie evenimentul

bottom of page