top of page
Deva ~ curs ~ Proces pentru Corp

mie., 02 nov.

|

Alege Diferit

Deva ~ curs ~ Proces pentru Corp

Începe un dialog al posibilităților cu corpul tău, cu alte corpuri. Bogdan Țîmpău, BPF Access Consciousness®

Acest eveniment nu mai primește rezervări.
Ce altceva e posibil?

Ora și locul

02 nov. 2022, 18:00 – 21:00

Alege Diferit, Strada Mihai Eminescu 118, Deva 330053, Romania

Despre eveniment

Într-o lume în care viitorul pare o incertitudine, ești dispus să știi ce viitor alegi?

Și cum ar fi dacă ai lăsa acel viitor, pe care tu ți-l dorești, să-ți infuzeze prezentul - corpul, viața, realitatea - cu posibilități? Cu posibilități de nerefuzat?

Cum ar fi dacă ai îngădui corpului tău să fie primul și cel mai grozav instrument cu care să creezi schimbarea, viața, viitorul pe care ți le dorești?

Procesele Access® pentru Corp sunt menite să creeze un dialog diferit cu corpul tău și cu celelalte corpuri cu care te joci - un dialog al posibilităților. Vino în această clasă de 3 ore pentru a crea posibilități noi, acolo unde până acum ai creat, ai crezut și te-ai blocat cu minciuni.

Precondiții de participare: nu sunt

Onorariu: 350 de lei

Cum participi la clasă? Înscrie-te și vei primi un mail de confirmare. Plata integrală a onorariului se poate face numerar înaintea cursului sau online prin virament bancar. 

Ce primești? În timpul clasei, primești noțiuni introductive despre Access Consciousness® și informații despre modul de desfășurare a unei sesiuni de Proces pentru Corp, oferi și primești, pe rând, o sesiune împreună cu un alt cursant, iar întrebările tale sunt ceea ce crează clasa ta diferit de orice altă clasă. 

După clasă, vei fi înscris în baza de date Access Consciousness®  ca Practician de Proces pentru Corp (BPP).

Distribuie evenimentul

bottom of page