top of page
Deva ~ curs ~Access Energetic Facelift™

dum., 07 mai

|

Alege Diferit

Deva ~ curs ~Access Energetic Facelift™

Și dacă vârsta e doar un punct de vedere în care tu te-ai blocat pe tine?

Acest eveniment nu mai primește rezervări.
Ce altceva e posibil?

Ora și locul

07 mai, 10:00 – 18:00

Alege Diferit, Strada Mihai Eminescu 118, Deva 330053, Romania

Despre eveniment

Corpurilor le place să fie atinse. 

Atunci când un corp atinge un altul fără judecată, apare o interacțiune energetică uimitoare și hrănitoare. Unul din darurile Proceselor Access® pentru Corp  este să fii atins în acest fel. 

Când cineva îți atinge corpul fără judecată, corpul se luminează și schimbarea poate începe.

Faceliftul Energetic Access îi oferă corpului șansa de a disloca și de a transforma multe dintre energiile limitative și judecățile blocate în corpul tău, începând cu fața, capul, pieptul.

O procedură care se aplică cu palmele, fermă și minunat de blândă, Faceliftul Energetic poate spori și dinamiza capacitățile naturale de vindecare ale corpului. 

 

Cum participi la clasă? Înscrie-te și vei primi un mail de confirmare. Prețul clasei pentru persoanele cu reședința în România este de 1500 lei la prima participare. Începând cu a doua participare prețul este de 750 lei. Pentru copiii cu vârsta între 7-15 ani, care însoțesc un adult plătitor, participarea este gratuită, iar pentru tinerii de 16-17 ani prețul este de 750 lei.

Cum decurge clasa de 1 zi ? Clasa durează 8 ore și necesită prezența fizică în sala de curs, având în vedere că în timpul clasei, oferi și primești câte 2 sesiuni Facelift energetic.  Se asigură apă, gustări dulci și sărate, iar pauzele sunt variabile și le stabilim în timpul clasei.

Ce include clasa? Faceliftul energetic  este un proces care se aplică cu mâinile pe corpul (piept, față, gât, ceafă, scalp) celui care îl primește. Pentru a învăța acest proces și a putea fi Practician Facelift Access® (AFP), în această clasă de 1 zi vei primi și oferi acest proces de corp de 2 ori. La fiecare clasă primești un manual și o planșă grafică, care te vor asista  în oferirea acestui proces, precum și alte instrumente Access Consciousness®

Faceliftul Access Consciousness este o modalitate minunată de întinerire a feței și de inversare a semnelor de îmbătrânire de pe față și din tot corpul. După ședințele de Facelift, s-au semnalat schimbări ȋn următoarele aspecte:

~Luminozitatea și strălucirea feței

~Elasticitatea pielii

~Claritatea vederii

~Strălucirea părului

~Fermitatea sânilor și a feselor

~Energie sporită

~Nivel de relaxare crescut

Access Energetic Facelift™ eliberează energii solidificate în corp și lasă spațiu pentru o realitate total diferită cu corpul tău.

Distribuie evenimentul

bottom of page