top of page
Cluj ~ curs ~ Fundația®

vin., 17 feb.

|

Cluj-Napoca, Romania

Cluj ~ curs ~ Fundația®

Pentru cei care o Aleg, Clasa Fundația® devine unul dintre acele momente care crează posibilitatea unei realități și unei vieți cu totul diferite. Bogdan Țîmpău, CF Access Consciousness®

Acest eveniment nu mai primește rezervări.
Ce altceva e posibil?

Ora și locul

17 feb., 10:00 – 20 feb., 18:00

Cluj-Napoca, Romania

Despre eveniment

Cum ar fi să recunoști că nu ești doar cel ce caută ci și cel ce găsește?

Fiecare dintre cele 4 zile îți este dedicată ție, celui care a ales să devină eroul creator al propriei sale vieți mai presus de tot ceea ce îți îngăduie acum judecățile, concluziile, definițiile, punctele de vedere fixe ce par acum atât de reale și de nezdruncinat.

Cum poate contribui pentru tine această clasă?

Cum participi la clasă? Înscrie-te și vei primi o confirmare prin mail. Pentru plată și alte detalii te vom contacta în decurs de 24 h. Prețul clasei pentru persoanele cu reședința în România este de 4450 lei la prima participare. Pentru a doua participare, în decurs de 12 luni, prețul este de 2225 lei. Pentru copiii cu vârsta între 7-15 ani, care însoțesc un adult plătitor, participarea este gratuită, iar pentru tinerii de 16-17 ani prețul este de 2225 lei.

Pre-condiție pentru participare: clasa Access Bars® oricând înainte de începerea clasei Fundația®

Cum decurge clasa de 4 zile? Clasa începe în prima zi la ora 9:30 cu înscrierea participanților, și la ora 10:00 în următoarele zile. Durează zilnic 8 ore, cu pauză de prânz, și necesită prezența fizică în sala de curs. Se asigură apă, gustări dulci și sărate, iar pauzele sunt variabile și le stabilim în timpul clasei.

Ce primești la clasa Fundația®?

>Cele zece chei pentru libertate totală

>Cum să trăiești dincolo de distragere

>A Fi Tu și angajamentul față de a fi

>Sursele creației

>Ce este relevant?

>Elementele intimității - cum să creezi o relație bună

>Elementele sexului, empați și vindecători sexuali

>Cum să ieși din Manipulare și Gas-lighting

>Conștiență financiară

>și multe altele inclusiv

>Procese de corp 

~MTVSS - este folosit pentru a anula aproape orice disfuncție din corp. Poate avea un efect major asupra sistemului imunitar și poate anula toate căile prin care corpul a fost modificat în toate timpurile, dimensiunile, spațiile și realitățile.

~Memorie celulară - este despre deblocarea celulelor dintr-un punct de vedere în care au rămas blocate, ca să poată reveni să facă ceea ce ar fi trebuit să facă.

~Mimare Biomimetică - este despre ceea ce blochezi în corpul tău încercând să duplici sau să îi înțelegi pe alții.Ascultă aici o serie de scurte conversații extrase din clasele anterioare.

Distribuie evenimentul

bottom of page