top of page
Introducere în Access Bars®

vin., 01 iul.

|

Alege Diferit

Introducere în Access Bars®

Există magie. Există miracol. Corpul tău o știe. Îi dai voie să o și acceseze? Ana Țîmpău, BF Access Consciousness®

Acest eveniment nu mai primește rezervări.
Ce altceva e posibil?

Ora și locul

01 iul. 2022, 18:00 – 21:00

Alege Diferit, Strada M. Eminescu 118, Deva, Romania

Despre eveniment

Access Bars® creează un fel de magie în viața ta. 

Primești, sau oferi, o sesiune, te ridici și pleci. Pare că mai nimic nu s-a schimbat, și totuși, totul e diferit. 

Pășești diferit, percepi diferit, gândești diferit și în același timp e posibil să te simți mai Tu ca niciodată. 

Îngăduie-mi să îți prezint un instrument cu care să poți să fii mai mult tu însăți, o tehnică cu care să poți aduce relaxare oricând în corpul propriu și în viața ta, în familia ta sau chiar și în orele de lucru.

Și îngăduie-mi să mă prezint - ca practician și facilitator al cursurilor Access Bars®, în orașul tău, și mai mult - ca un căutător și explorator de posibilități, care și-a dat voie să știe că știe. 

Tu îți dai voie să știi? Ce va crea asta în viața ta?

Cum participi? 

Apasă pe butonul RSVP, trimite formularul cu datele tale și vei primi o confirmare a înscrierii. Ulterior, pe mail sau telefonic, vor veni și alte informații suplimentare. Numărul de participanți este fix, te invit să onorezi acest eveniment cu o înscriere fermă. Plata onorariului - 150 de lei -  se face numerar, înainte de începere. 

Cum decurge evenimentul ? Te invit să ni te alături cu 10 minute înainte de ora începerii. E minunat dacă ai și tu invitați, te rog doar să ne anunți. Îmi doresc să avem o experiență plăcută, în care să explorăm posibilitățile pe care această tehnică le introduce, astfel încât sunt pregătite materiale tipărite, apă și gustări, într-o atmosferă relaxată și aerisită, pentru a juca și explora idei, întrebări și atingeri. Vei primi un manual, câteva dintre instrumentele Access Consciousness,  pe care le vom aplica practic în timpul evenimentului, inclusiv câteva noțiuni introductive despre cum se efectuează o sesiune Access Bars®. 

Ce altceva este posibil? Dacă alegi să participi la clasa Access Bars® de duminică 3 iulie, onorariul acestei clase introductive se consideră avans achitat pentru clasa de 1 zi și îți va fi rezervat locul. Pentru mai multe detalii despre clasa de 1 zi accesează acest link. 

Distribuie evenimentul

bottom of page