top of page
Alege diferit cu Bogdan

lun., 03 iul.

|

prin Zoom

Alege diferit cu Bogdan

Abonament la posibilități | Online ~ luni&vineri | 250 lei/lună

Ora și locul

Încă 2 date

03 iul., 21:30 – 22:30

prin Zoom

Despre eveniment

Hai la joacă!

Hai să schimbăm lumea împreună!

La ce te înscrii? De două ori pe săptămână, într-un abonament lunar, Bogdan te cheamă să invităm posibilități. În seara de luni, deschidem energia săptămânii cu trageri de energie, invitând lucrurile pe care ni le dorim, iar vineri seara ne uităm la ce apare și ce e prezent în lumea ta.  În fiecare întâlnire, vei avea ocazia să te familiarizezi cu energia posibilităților, Bogdan incluzând energiile ESB, SOP, expertiza lui ca facilitator Vocea Potrivită pentru Tine  și procesările noului curs Fundația, după cum apar în discuție.

Pre-condiții de participare: nu sunt

Limba clasei: Română

Onorariu: 250 lei/lună

Cum participi?  Pentru buna funcționare a acestui abonament, înscrierea și plata se fac la acest link - https://buy.stripe.com/4gweVu4eDbcm85G6oP

Pentru alte opțiuni de plată, te rugăm să ne contactezi. Data plății este data începerii acestui abonament, moment din care vei avea acces la toate întâlnirile anterioare, cât timp abonamentul este activ.

Ce primești?  Pune întrebări și vei primi mai mult decât ți-ai imaginat. Garantăm un spațiu de claritate și întrebare, din care să afli mai mult din ceea ce tu știi și nici nu-ți imaginai că știi. Ulterior întâlnirilor, va fi disponibilă pentru reluare înregistrarea video, cât timp abonamentul este activ. Participarea la eveniment este luată în considerare drept consimțământ pentru difuzarea și folosirea materialelor audio și video. 

Cum se desfășoară? Evenimentul se desfășoară prin platforma Zoom, te invit să îți pregătești un loc comod, cu lumină și ferit de zgomot, pentru a ne putea auzi și vedea. Pentru a testa aparatura, precum și pentru a ne saluta sau cunoaște, poți intra cu câteva minute înainte de ora fixă. Va fi transmis live într-un grup Facebook privat, în care vor rămâne înregistrările pentru reluare, cât timp abonamentul este activ.

Distribuie evenimentul

bottom of page