top of page
Ce începe acolo unde confortul se oprește?

lun., 05 iun.

|

Cluj-Napoca

Ce începe acolo unde confortul se oprește?

Cluj | În sală | 500 lei

Ora și locul

05 iun., 17:00 – 20:00

Cluj-Napoca, Cluj-Napoca, România

Despre eveniment

Odată, am auzit povestea unui om care a renunțat la tot ce îți dorea și la tot ce ar fi putut crea, pentru a-și putea păstra confortul. 

Ce bine că a fost doar o poveste!

Uffff...

Ce bine că noi nu renuțăm la ce ne este posibil, pentru a păstra confortul!

Dacă nu ai cunoaște confortul, ce ai putea alege?

Hai la joacă! Hai să schimbăm lumea împreună!

Ce este un atelier? Fiecare instrument pe care îl ai în tolba ta poate rămâne doar un obiect sau o idee frumoasă, dacă nu îl folosești și nu îl pui în practică. La fel se petrece și cu instrumentele Access Consciousness, uneori chiar putem spunem că devine un hobby, o joacă în sine să colecționăm instrumentele și să nu le punem în aplicare. Aici, în atelierele Alege Diferit, ești invitat și asistat în a le exersa pentru a le măiestri, sau măcar pentru a nu le mai lăsa să adune praful pe raft ;)

Pre-condiții de participare: nu sunt

Onorariu: 500 lei

Cum participi? Înscrie-te și vei primi un mail de confirmare. Plata integrală a onorariului se poate face numerar înaintea cursului sau online prin virament bancar.

Ce primești?  Pășește în sală cu curiozitate și deschidere, și vei primi mai mult decât ți-ai imaginat. Garantăm un spațiu de claritate și întrebare, din care să afli mai mult din ceea ce tu știi și nici nu-ți imaginai că știi. Ulterior întâlnirii, va fi disponibilă pentru reluare înregistrarea audio. Participarea la eveniment este luată în considerare drept consimțământ pentru difuzarea și folosirea materialelor audio. 

Cum se desfășoară? Evenimentul se desfășoară exclusiv în sală, atelierele includ și cer interacțiune între participanți. Se asigură apă și mici gustări sărate și dulci. 

Distribuie evenimentul

bottom of page