top of page
Atelier de relații

sâm., 08 apr.

|

Alege Diferit

Atelier de relații

Deva | În sală | 250 lei

Acest eveniment nu mai primește rezervări.
Ce altceva e posibil?

Ora și locul

08 apr., 18:00

Alege Diferit, Strada Mihai Eminescu 118, Deva 330053, România

Despre eveniment

Câte persoane te irită? Ce te deranjează la alții? Cum ai putea crea mai multă intimitate? Cum ai putea avea ușurință în relații?

Aceasta este invitația ta la un atelier practic, cu Bogdan, în care vom scoate la suprafață și vom schimba nevoia de realități reactive, a ta și a lor, din care se creează relațiile tale.

Hai și tu la joacă!

Hai să ne schimbăm lumea împreună!

Ce este un atelier practic? Fiecare instrument pe care îl ai în tolba ta poate rămâne doar un obiect sau o idee frumoasă, dacă nu îl folosești și nu îl pui în practică. La fel se petrece și cu instrumentele Access Consciousness, uneori chiar putem spunem că devine un hobby, o joacă în sine să colecționăm instrumentele și să nu le punem în aplicare. Aici, în atelierele Alege Diferit, ești invitat și asistat în a le exersa pentru a le măiestri, sau măcar pentru a nu le mai lăsa să adune praful pe raft ;)

Pre-condiții de participare: nu sunt

Onorariu: 250 lei

Cum participi? Înscrie-te și vei primi un mail de confirmare. Plata integrală a onorariului se poate face numerar înaintea cursului sau online prin virament bancar.

Ce primești?  Pășește în sală cu curiozitate și deschidere, și vei primi mai mult decât ți-ai imaginat. Garantăm un spațiu de claritate și întrebare, din care să afli mai mult din ceea ce tu știi și nici nu-ți imaginai că știi. Ulterior întâlnirii, va fi disponibilă pentru reluare înregistrarea audio. Participarea la eveniment este luată în considerare drept consimțământ pentru difuzarea și folosirea materialelor audio. 

Cum se desfășoară? Evenimentul se desfășoară exclusiv în sală, atelierele includ și cer interacțiune între participanți. Se asigură apă și mici gustări sărate și dulci. 

Distribuie evenimentul

bottom of page