top of page
Bani bani bani - a trageri energetice

mie., 29 mar.

|

prin Zoom

Bani bani bani - a trageri energetice

Incitări energetice la mai mult | Online | 250 lei

Acest eveniment nu mai primește rezervări.
Ce altceva e posibil?

Ora și locul

29 mar., 20:00

prin Zoom

Despre eveniment

Unde te-ai separat de energia banilor?

Cât de reale și semnificative sunt aceste separări?

Daca nu-ți mai sunt de folos, hai să le topim împreună în 14 zile de jocuri cu fluxurile energetice, 14 zile de conectare la energia delicioasă a banilor.

Poți schimba orice cu care ești dispus să fii prezent.

Cum ți-ai dori să fie noua ta realitate financiară?

Hai la joacă!

Hai să schimbăm lumea împreună!

La ce te înscrii? Pe parcursul a 14 zile, pentru 15 de minute zilnic, Bogdan te invită la a exersa să creezi fluxuri de energie și să te conectezi la fluxurile de energie a banilor.

Pre-condiții de participare: nu sunt

Limba clasei: Română

Onorariu: 250 lei

Cum participi?  Pentru a plăti cu cardul accesează acest link și vei primi detaliile pe adresa de mail furnizată, în cel mult 12h. Pentru alte opțiuni de plată, înscrie-te cu o adresă de email validă și vei primi detaliile în cel mai scurt timp posibil (și caută-ne și în folderul spam/promoții dacă e nevoie).

Ce primești?  Pune întrebări și vei primi mai mult decât ți-ai imaginat. Garantăm un spațiu de claritate și întrebare, din care să afli mai mult din ceea ce tu știi și nici nu-ți imaginai că știi. Ulterior întâlnirii, va fi disponibilă pentru reluare înregistrarea audio. Participarea la eveniment este luată în considerare drept consimțământ pentru difuzarea și folosirea materialelor audio și video. 

Cum se desfășoară? Evenimentul se desfășoară prin platforma Zoom, te invit să îți pregătești un loc comod, cu lumină și ferit de zgomot, pentru a ne putea auzi și vedea. Pentru a testa aparatura, precum și pentru a ne saluta sau cunoaște, poți intra cu 5 minute înainte de ora fixă. 

Distribuie evenimentul

bottom of page