top of page
București ~ curs ~ Fundația®

vin., 28 apr.

|

Bucharest, Romania

București ~ curs ~ Fundația®

Pentru cei care o Aleg, Clasa Fundația® devine unul dintre acele momente care crează posibilitatea unei realități și unei vieți cu totul diferite. Bogdan Țîmpău, CF Access Consciousness®

Acest eveniment nu mai primește rezervări.
Ce altceva e posibil?

Ora și locul

28 apr., 18:00 – 01 mai, 18:00

Bucharest, Romania

Despre eveniment

Cum ar fi să recunoști că nu ești doar cel ce caută, ci și cel ce găsește?

Fiecare zi a acestei clase îți este dedicată ție, celui care a ales să devină eroul creator al propriei sale vieți, mai presus de tot ceea ce îți îngăduie judecățile, concluziile, definițiile, punctele de vedere fixe ce par acum atât de reale și de nezdruncinat.

Cum poate contribui pentru tine această clasă?

Cum participi la clasă? Înscrie-te și vei primi o confirmare prin mail. Pentru plată și alte detalii te vom contacta în decurs de 24 h. Prețul clasei pentru persoanele cu reședința în România este de 7000 lei la prima participare. Pentru a doua participare, în decurs de 12 luni, prețul este de 3500 lei. Pentru copiii cu vârsta între 7-15 ani, care însoțesc un adult plătitor, participarea este gratuită, iar pentru tinerii de 16-17 ani prețul este de 3500 lei.

Pre-condiție pentru participare: clasa Access Bars® oricând înainte de începerea clasei Fundația®

Cum decurge clasa? Clasa se deschide în prima zi la ora 18:00 cu înscrierea participanților, și la ora 10:00 în următoarele zile. Prima zi se încheie la ora 21:00, iar în celelalte durează zilnic 8 ore, cu pauză de prânz, și necesită prezența fizică în sala de curs. Se asigură apă, gustări dulci și sărate, iar pauzele sunt variabile și le stabilim în timpul clasei.

Ce primești în cursul Fundația®? Instrumente Acces Consciousness® și procese Access pentru Corp, toate croite să te împuternicească să știi că tu știi și să acționezi pe baza a ceea ce tu știi.  Cursul introduce idei, întrebări și curățări verbale care, alături de modul aparte al lui Bogdan de a facilita această clasă, îți pot oferi o platformă nouă din care să realizezi și să materializezi ceea ce îți este ție specific să creezi.

Distribuie evenimentul

bottom of page