top of page
Ce ar trebui să caut pentru a găsi ceea ce îmi doresc?

mie., 12 apr.

|

prin Zoom

Ce ar trebui să caut pentru a găsi ceea ce îmi doresc?

Online | Creează schimbare cu instrumentele Access® | 350 lei

Acest eveniment nu mai primește rezervări.
Ce altceva e posibil?

Ora și locul

12 apr., 21:00 – 22:30

prin Zoom

Despre eveniment

Ești și tu unul dintre cei care au căutat atât de mult pericolul și dificultățile viitoare, încât nu mai găsești motive pentru a începe?

Ești și tu unul dintre cei care au căutat atât de mult greșeala din ei, încât nu mai poți vedea darul care ești?

Ești și tu unul dintre cei care au căutat atât de mult formula exactă de calcul a alegerii corecte, încât ai uitat ce înseamnă alegere?

Ești și tu unul dintre cei care au căutat atât de mult cum să-i bucure pe alții, încât nu mai știi ce te bucură pe tine?

 

Ce ar trebui să cauți pentru a găsi ceea ce îți dorești?

Hai la joacă!

Hai să schimbăm lumea împreună!

Ce este acest webinar? Fiecare dintre instrumentele Access® poate deschide un univers ne-explorat și de explorat, cu posibilități neimaginate încă. Pășește în aceste universuri, deschide-le și explorează-le în cele 90 de minute de webinar, alături de facilitatorul tău, și alături de diferite noțiuni și instrumente ale claselor avansate Access Consciousness®.

Pre-condiții de participare: nu sunt

Onorariu: 350 de lei

Cum participi?  Pentru a plăti cu cardul accesează acest link și vei primi cu 1 oră înainte de începerea clasei, pe adresa de mail furnizată, link-ul de participare. Pentru alte opțiuni de plată, înscrie-te și vei primi detaliile în cel mai scurt timp posibil. 

Ce primești?  Pune întrebări și vei primi mai mult decât ți-ai imaginat. Garantăm un spațiu de claritate și întrebare, din care să afli mai mult din ceea ce tu știi și nici nu-ți imaginai că știi. Ulterior întâlnirii, va fi disponibilă pentru reluare înregistrarea audio. Participarea la eveniment este luată în considerare drept consimțământ pentru difuzarea și folosirea materialelor audio și video. 

Cum se desfășoară? Evenimentul se desfășoară prin platforma Zoom, te invit să îți pregătești un loc comod, cu lumină și ferit de zgomot, pentru a ne putea auzi și vedea. Pentru a testa aparatura, precum și pentru a ne saluta sau cunoaște, poți intra cu 10 minute înainte de ora fixă. 

Distribuie evenimentul

bottom of page