top of page
Sărbători, defilări și alte obligații

joi, 01 dec.

|

prin Zoom

Sărbători, defilări și alte obligații

Online | Seară de Claritate | 235 lei

Acest eveniment nu mai primește rezervări.
Ce altceva e posibil?

Ora și locul

01 dec. 2022, 21:30 – 22:30

prin Zoom

Despre eveniment

A venit. E aici. Acea perioadă a anului. 

Un pahar cu Andrei, copiii la defilare, liber la angajați, liber la școală, o beție cu Nicu, serbare la grădiniță, cadouri la angajați, prea multe întâlniri cu familia, pomul de Crăciun, cârnați cu Ștefan, artificii de Revelion, o ieșire cu Vasile,  o primă la Ioana?

La fiecare colț de pătrățică de calendar, e agățat un trebuie, mai mare sau mai mic.

Care e obligația de la care tu nu poți lipsi?  

Câtă bucurie și ce posibilități ai putea include eliminându-l pe trebuie? Chiar și onorând obligația. 

Hai la joacă!

Hai să schimbăm lumea împreună!

Ce este Seara de Claritate? Folosind întrebări și procesările verbale Access®, facilitatorul tău deschide și te invită la un spațiu de claritate pe care nu l-ai mai accesat până acum. Pășește în el și descoperă ce îți este posibil dincolo de confuzia și strâmtoarea limitărilor. 

Pre-condiții de participare: nu sunt.

Onorariu: 235 de lei

Cum participi?  Pentru a plăti cu cardul accesează acest link și vei primi cu 1 oră înainte de începerea clasei, pe adresa de mail furnizată, link-ul de participare. Pentru alte opțiuni de plată, înscrie-te și vei primi detaliile în cel mai scurt timp posibil. 

Ce primești?  Pune întrebări și vei primi mai mult decât ți-ai imaginat. Garantăm un spațiu de claritate și întrebare, din care să afli mai mult din ceea ce tu știi și nici nu-ți imaginai că știi. Ulterior întâlnirii, va fi disponibilă pentru reluare înregistrarea audio. Participarea la eveniment este luată în considerare drept consimțământ pentru difuzarea și folosirea materialelor audio și video. 

Cum se desfășoară clasa? Evenimentul se desfășoară prin platforma Zoom, te invit să îți pregătești un loc comod, cu lumină și ferit de zgomot, pentru a ne putea auzi și vedea. Pentru a testa aparatura, precum și pentru a ne saluta sau cunoaște, poți intra cu 10 minute înainte de ora fixă. 

Distribuie evenimentul

bottom of page