top of page
Ce contribuție pot fi pentru tine?

vin., 30 dec.

|

prin Zoom

Ce contribuție pot fi pentru tine?

Primește în dar o joacă de an nou!

Acest eveniment nu mai primește rezervări.
Ce altceva e posibil?

Ora și locul

30 dec. 2022, 21:00 – 22:30

prin Zoom

Despre eveniment

Ce contribuție pot fi eu pentru tine? este întrebarea care îmi deschide spațiul din care încep clasele pe care le facilitez. 

Știind că alegerea ta - de a intra în joc cu mine - mă invită pe mine la a alege diferit. 

Îți mulțumesc pentru anul ce se încheie, cu și mai multă recunoștință pentru anul ce începe și schimbarea pe care continuăm să o aducem în lume, împreună. 

Hai la joacă!

Hai să schimbăm lumea împreună!

Ce este acest telecall? Fiecare dintre instrumentele Access® poate deschide un univers ne-explorat și de explorat, cu posibilități neimaginate încă. Pășește în aceste universuri, deschide-le și explorează-le în cele 90 de minute de webinar, alături de facilitatorul tău, și alături de diferite noțiuni și instrumente ale claselor avansate Access Consciousness®.

Pre-condiții de participare: nu sunt.

Acest telecall este gratuit.

Cum participi la clasă?  Înscrie-te cu o adresă de email validă și vei primi în inbox detaliile de participare (și caută-ne și în folderul spam/promoții dacă e nevoie).

Ce primești?  Pune întrebări și vei primi mai mult decât ți-ai imaginat. Garantăm un spațiu de claritate și întrebare, din care să afli mai mult din ceea ce tu știi și nici nu-ți imaginai că știi. Ulterior întâlnirii, va fi disponibilă pentru reluare înregistrarea audio. Participarea la eveniment este luată în considerare drept consimțământ pentru difuzarea și folosirea materialelor audio și video. 

Cum se desfășoară clasa? Evenimentul se desfășoară prin platforma Zoom, te invit să îți pregătești un loc comod, cu lumină și ferit de zgomot, pentru a ne putea auzi și vedea. Pentru a testa aparatura, precum și pentru a ne saluta sau cunoaște, poți intra cu 10 minute înainte de ora fixă. 

Distribuie evenimentul

bottom of page