top of page
Darul Fundației

mie., 04 ian.

|

prin Zoom

Darul Fundației

Ce poate să-ți dăruiască o clasă de patru zile?

Acest eveniment nu mai primește rezervări.
Ce altceva e posibil?

Ora și locul

04 ian., 21:30 – 22:30

prin Zoom

Despre eveniment

De ce ai avea nevoie pentru a schimba orice și totul în viața ta?

Ce poate să-ți dăruiască o clasă de patru zile?

Fiecare clasă Fundația Access® pe care o alegi este o experiență diferită, deschide capitole noi în viața ta.

Ce dar ți-ar plăcea să deschidem împreună?

Hai la joacă!

Hai să schimbăm lumea împreună!

La ce te înscri? Fiecare dintre conversație Access® poate deschide un univers ne-explorat și de explorat, cu posibilități neimaginate încă. Pășește în aceste universuri, deschide-le și explorează-le în cele 60 de minute alături de facilitatorul tău, și alături de diferite noțiuni și instrumente ale claselor avansate Access Consciousness®.

Pre-condiții de participare: nu sunt.

Limba clasei: Română

Onorariu: acest telecall este gratuit.

Cum participi la clasă?  Înscrie-te cu o adresă de email validă și vei primi în inbox detaliile de participare (și caută-ne și în folderul spam/promoții dacă e nevoie).

Ce primești?  Pune întrebări și vei primi mai mult decât ți-ai imaginat. Garantăm un spațiu de claritate și întrebare, din care să afli mai mult din ceea ce tu știi și nici nu-ți imaginai că știi. Ulterior întâlnirii, va fi disponibilă pentru reluare înregistrarea audio. Participarea la eveniment este luată în considerare drept consimțământ pentru difuzarea și folosirea materialelor audio și video. 

Cum se desfășoară clasa? Evenimentul se desfășoară prin platforma Zoom, te invit să îți pregătești un loc comod, cu lumină și ferit de zgomot, pentru a ne putea auzi și vedea. Pentru a testa aparatura, precum și pentru a ne saluta sau cunoaște, poți intra cu 10 minute înainte de ora fixă. 

Distribuie evenimentul

bottom of page