top of page
Ești dispus să nu greșești?

mie., 07 dec.

|

prin Zoom

Ești dispus să nu greșești?

Online | Creează schimbare cu instrumentele Access® | 350 lei

Acest eveniment nu mai primește rezervări.
Ce altceva e posibil?

Ora și locul

07 dec. 2022, 21:00 – 22:30

prin Zoom

Despre eveniment

Ți-ai creat întreaga viață în prezența ei, sub atenta ei supraveghere, cu urechea ciulită ca nu cumva să-i scapi vocea cicălitoare.

Ți-a fost de-ajuns?

Ești pregătit acum să vă despărțiți?

Unde ai creat necesitatea judecății de sine?

Oare cine ești tu fără Ea?

Hai să aflăm

care este darul care ești?

Ești dispus să te primești sau doar să te judeci?

Hai la joacă!

Hai să schimbăm lumea împreună!

Ce este acest webinar? Fiecare dintre instrumentele Access® poate deschide un univers ne-explorat și de explorat, cu posibilități neimaginate încă. Pășește în aceste universuri, deschide-le și explorează-le în cele 90 de minute de webinar, alături de facilitatorul tău, și alături de diferite noțiuni și instrumente ale claselor avansate Access Consciousness®.

Pre-condiții de participare: nu sunt.

Onorariu: 350 de lei

Cum participi?  Pentru a plăti cu cardul accesează acest link și vei primi cu 1 oră înainte de începerea clasei, pe adresa de mail furnizată, link-ul de participare. Pentru alte opțiuni de plată, înscrie-te și vei primi detaliile în cel mai scurt timp posibil. 

Ce primești?  Pune întrebări și vei primi mai mult decât ți-ai imaginat. Garantăm un spațiu de claritate și întrebare, din care să afli mai mult din ceea ce tu știi și nici nu-ți imaginai că știi. Ulterior întâlnirii, va fi disponibilă pentru reluare înregistrarea audio. Participarea la eveniment este luată în considerare drept consimțământ pentru difuzarea și folosirea materialelor audio și video. 

Cum se desfășoară clasa? Evenimentul se desfășoară prin platforma Zoom, te invit să îți pregătești un loc comod, cu lumină și ferit de zgomot, pentru a ne putea auzi și vedea. Pentru a testa aparatura, precum și pentru a ne saluta sau cunoaște, poți intra cu 10 minute înainte de ora fixă. 

Distribuie evenimentul

bottom of page