top of page
Deschide energia noului an

joi, 05 ian.

|

prin Zoom

Deschide energia noului an

Zece incitări energetice la mai mult!

Acest eveniment nu mai primește rezervări.
Ce altceva e posibil?

Ora și locul

05 ian., 17:00 – 15 ian., 18:00

prin Zoom

Despre eveniment

Un nou an a început! 

Care este energia care ți-ar plăcea să-ți hrănească creația în acest an?

Care este spațiul din care ți-ar plăcea să alegi în acest an?

Care sunt posibilitățile nelimitate pe care le putem accesa împreună?

Hai la joacă!

Hai să schimbăm lumea împreună!

La ce te înscri? Pe parcursul a 10 zile, pentru 30 de minute zilnic, Bogdan te invită la a exersa să devii mai prezent cu ceea ce îți dorești să trăiești și să ai în viața ta, să asculți și să urmezi energia care ți-ar plăcea să-ți hrănească creația, să deschizi spațiul de alegere pentru a accesa posibilități nelimitate. 

Pre-condiții de participare: nu sunt

Limba clasei: Română

Onorariu: 500 lei

Cum participi?  Pentru a plăti cu cardul accesează acest link și vei primi detaliile pe adresa de mail furnizată, în cel mult 12h. Pentru alte opțiuni de plată, înscrie-te cu o adresă de email validă și vei primi detaliile în cel mai scurt timp posibil (și caută-ne și în folderul spam/promoții dacă e nevoie).

Ce primești?  Pune întrebări și vei primi mai mult decât ți-ai imaginat. Garantăm un spațiu de claritate și întrebare, din care să afli mai mult din ceea ce tu știi și nici nu-ți imaginai că știi. Ulterior întâlnirii, va fi disponibilă pentru reluare înregistrarea audio. Participarea la eveniment este luată în considerare drept consimțământ pentru difuzarea și folosirea materialelor audio și video. 

Cum se desfășoară clasa? Evenimentul se desfășoară prin platforma Zoom, te invit să îți pregătești un loc comod, cu lumină și ferit de zgomot, pentru a ne putea auzi și vedea. Pentru a testa aparatura, precum și pentru a ne saluta sau cunoaște, poți intra cu 10 minute înainte de ora fixă. 

Distribuie evenimentul

bottom of page