top of page
Deva ~ curs ~ Access Bars®

dum., 09 oct.

|

Alege Diferit

Deva ~ curs ~ Access Bars®

Există magie. Există miracol. Corpul tău o știe. Îi dai voie să o și acceseze? Ana Țîmpău, BF Access Consciousness®

Acest eveniment nu mai primește rezervări.
Ce altceva e posibil?

Ora și locul

09 oct. 2022, 10:00 – 18:00

Alege Diferit, Strada M. Eminescu 118, Deva, Romania

Despre eveniment

Access Bars® oprește mintea-computer și îi permite corpului tău să se elibereze de programări, algoritmi și automatisme.  Poate fi învățat, aplicat și primit de oricine, cu ușurință. 

În plus, instrumentele clasei accesează mintea-deplină care știe, fără îndoială, cine și ce ești tu

Tu știi? Îți dai voie să fii? 

Access Bars® deschide un spațiu în care vocea ta autentică să fie auzită. În primul rând, de către tine. Este un instrument cu care să poți să fii mai mult Tu, o tehnică cu care să poți aduce relaxare oricând în corpul propriu și în viața ta, în familia ta sau chiar și în orele de lucru. 

Hai, Fii tu, limpede și strălucitor! Ce va crea asta în viața ta?

Cum participi la clasă? Înscrie-te și vei primi un mail de confirmare. Plata integrală a onorariului* se poate face numerar înaintea cursului sau online prin virament bancar. La înscriere se achită un avans** de 150 de lei.  

Cum decurge clasa de 1 zi? Clasa durează 8 ore și necesită prezența fizică în sala de curs, având în vedere că în timpul clasei, oferi și primești câte 2 sesiuni Access Bars. Se asigură apă, gustări dulci și sărate, iar pauzele sunt variabile și le stabilim în timpul clasei.  

Ce include clasa? Access Bars® este un proces care se aplică cu mâinile pe corpul (capul) celui care îl primește. Pentru a învăța acest proces și a putea fi Practician Bars®, în această clasă de 1 zi vei primi și oferi acest proces de corp de 2 ori. La fiecare clasă primești un manual care te va asista în învățarea Access Bars®, inclusiv pozițiile punctelor și a mâinilor în oferirea acestui proces, precum și alte instrumente Access Consciousness®.  

*Prețul clasei pentru persoanele cu reședința în România este de 950 lei la prima participare. Începând cu a doua participare prețul este de 475 lei. Pentru copiii cu vârsta între 7-15 ani, care însoțesc un adult plătitor, participarea este gratuită, iar pentru tinerii de 16-17 ani prețul este de 475 lei.

**În cazul neparticipării, avansul este nerambursabil, dar transferabil către alte servicii sau alte date de curs.

Descoperă mai multe despre această tehnică aici: alegediferit.ro/access-bars

Distribuie evenimentul

bottom of page