top of page
Access Bars® și Ana - hai să ne cunoaștem!

sâm., 11 sept.

|

Strada Mihai Eminescu 118, Deva, Romania

Access Bars® și Ana - hai să ne cunoaștem!

Există magie. Există miracol. Corpul tău o știe. Îi dai voie să o și acceseze? Ana Țîmpău, BF Access Consciousness®

Acest eveniment nu mai primește rezervări.
Ce altceva e posibil?

Ora și locul

11 sept. 2021, 09:30 – 16:30

Strada Mihai Eminescu 118, Deva, Romania

Despre eveniment

Access Bars creează un fel de magie în viața ta. 

Primești, sau oferi, o sesiune, te ridici și pleci. Pare că mai nimic nu s-a schimbat, și totuși, totul e diferit. 

Pășești diferit, percepi diferit, gândești diferit și în același timp e posibil să te simți mai Tu ca niciodată. 

Oferă-i asta copilului - un instrument cu care să poată să fie mai mult el însuși, o tehnică cu care să poată aduce relaxare oricând în corpul propriu și în viața lor. Invită-l să-și invite un prieten, adăugând astfel încă un fel în care să se pregătească împreună pentru teste, examene, concursuri.

Întreabă-i ce știu ei despre asta și despre ce va crea alegerea lor de a ne însoți în 11 septembrie?

Această clasă conține toate elementele clasei Access Bars, însă este destinată exclusiv copiilor cu vârsta între 8-14 ani. Condiții spreciale se aplică.

Cum participă la clasă copilul tău? 

Apasă pe butonul RSVP, trimite formularul cu datele tale și vei primi o confirmare a înscrierii. Ulterior, pe mail sau telefonic, vor veni și alte informații suplimentare. Pentru această clasă, doar cu copii, se aplică un preț de 75 de lei.

Cum decurge clasa de 1 zi ?

Clasa necesită prezența fizică în sala de curs, având în vedere că în timpul clasei, oferi și primești câte 2 sesiuni Access Bars.  Se asigură apă, gustări dulci și sărate, iar pauzele sunt variabile și le stabilim în timpul clasei.

Ce include clasa? Access Bars este un proces care se aplică cu mâinile pe corpul (capul) celui care îl primește. Pentru a învăța acest proces, în această clasă de 1 zi vei primi și oferi acest proces de corp de 2 ori. La fiecare clasă primești un manual care te va asista în învățarea Access Bars®, inclusiv pozițiile punctelor și a mâinilor în oferirea acestui proces, precum și alte instrumente Access Consciousness®

> Fraza de Curățare - Ți-ai dorit vreodată o baghetă magică? cu care să poți schimba lucrurile doar cerându-le să se schimbe? Asta face fraza de curățare.

> Pune o întrebare - Da, și asta e o măiestrie, să te reeduci să fii în întrebare, să descoperi care întrebări îți aduc conștientizare și care sunt doar concluzii cu un semn de întrebare la capăt.

>Ușor/Greu - Ce e adevăr pentru tine? Cât de mult efort depui folosind gânduri, sentimente și emoții pentru a decide și socoti ce e adevărat? Știi cât de repede poți accesa ce e adevărat pentru tine?

>Diferit și Greșit - Te-ai judecat că ești diferit și greșit? Te mai judeci încă? Și dacă ce judeci mai tare la tine e de fapt superputerea ta?

>Alte procese de corp

Exercițiul Timusului îți arată cât de ușor poți să te energizezi, fără somn, mâncare sau exerciții fizice;

Restaurarea Comuniunii cu Pământul recreează comuniunea dintre pământ și corpul tău ca organism al pământului;

Bars cu Sisteme de Secvențiere Trifoldică te poate scoate din buclele de timp create de traumele trecute și este foarte bun de rulat în cazurile de Tulburare de Stres Post-Traumatic (care e mai frecventă decât ți-ai putea imagina).

Distribuie evenimentul

bottom of page