top of page
Deva ~ curs ~Access Energetic Facelift™

dum., 02 oct.

|

Alege Diferit

Deva ~ curs ~Access Energetic Facelift™

Și dacă vârsta e doar un punct de vedere în care tu te-ai blocat pe tine? Bogdan Țîmpău, AFF Access Consciousness®

Acest eveniment nu mai primește rezervări.
Ce altceva e posibil?

Ora și locul

02 oct. 2022, 10:00 – 18:00

Alege Diferit, Strada M. Eminescu 118, Deva, Romania

Despre eveniment

Corpurilor le place să fie atinse. 

Atunci când un corp atinge un altul fără judecată, apare o interacțiune energetică uimitoare și hrănitoare. Unul din darurile Proceselor Access® pentru Corp  este să fii atins în acest fel. 

Când cineva îți atinge corpul fără judecată, corpul se luminează și schimbarea poate începe.

Access Energetic Facelift™ îi oferă corpului șansa de a disloca și de a transforma multe dintre energiile limitative și judecățile blocate în corpul tău, începând cu fața, capul, pieptul.

O procedură care se aplică cu palmele, fermă și minunat de blândă, Faceliftul Energetic poate spori și dinamiza capacitățile naturale de vindecare ale corpului. 

 

Cum participi la clasă? Înscrie-te și vei primi un mail de confirmare. Prețul clasei pentru persoanele cu reședința în România este de 1200 lei la prima participare. Începând cu a doua participare prețul este de 600 lei. Pentru copiii cu vârsta între 7-15 ani, care însoțesc un adult plătitor, participarea este gratuită, iar pentru tinerii de 16-17 ani prețul este de 600 lei.

Cum decurge clasa de 1 zi ? Clasa durează 8 ore și necesită prezența fizică în sala de curs, având în vedere că în timpul clasei, oferi și primești câte 2 sesiuni Access Energetic Facelift™ .  Se asigură apă, gustări dulci și sărate, iar pauzele sunt variabile și le stabilim în timpul clasei.

Ce include clasa? Access Energetic Facelift™  este un proces care se aplică cu mâinile pe corpul (piept, față, gât, ceafă, scalp) celui care îl primește. Pentru a învăța acest proces și a putea fi Practician Facelift Access® (AFP), în această clasă de 1 zi vei primi și oferi acest proces de corp de 2 ori. La fiecare clasă primești un manual și o planșă grafică, care te vor asista  în oferirea acestui proces, precum și alte instrumente Access Consciousness®

Faceliftul Access Consciousness® este o modalitate minunată de întinerire a feței și de inversare a semnelor de îmbătrânire de pe față și din tot corpul. După ședințele de Facelift, s-au semnalat schimbări ȋn următoarele aspecte:

~Luminozitatea și strălucirea feței

~Elasticitatea pielii

~Claritatea vederii

~Strălucirea părului

~Fermitatea sânilor și a feselor

~Energie sporită

~Nivel de relaxare crescut

Access Energetic Facelift™ eliberează energii solidificate în corp și lasă spațiu pentru o realitate total diferită cu corpul tău.

Distribuie evenimentul

bottom of page