top of page
Deva ~ curs ~ Access Bars®

dum., 04 iun.

|

Alege Diferit

Deva ~ curs ~ Access Bars®

Există relaxare. Există bucurie. Corpul tău o știe. Îi dai voie să le și acceseze? Ana Țîmpău, BF Access Consciousness®

Ora și locul

04 iun., 10:00 – 18:00

Alege Diferit, Strada M. Eminescu 118, Deva, Romania

Despre eveniment

Access Bars® este numele unui procedeu, aplicat ca un masaj fin la nivelul pielii capului, care poate crea ușurare, pace și o stare de bine, similar unei meditații, însă cu mult mai dinamic. Numim această acțiune „rularea barelor”.

Alături de învățarea procedeului „rulării barelor”, cursul îți oferă instrumente și concepte care facilitează un mod diferit de a funcționa.

În ce fel diferit? În loc de a face alegeri din densitatea și gravitatea gândurilor, sentimentelor și emoțiilor, folosind aceste tehnici începi să percepi posibilitatea de a funcționa dintr-un spațiu de ușurință, în care poți ști instantaneu, poți percepe tot și nu e nevoie să judeci nimic ca fiind corect sau greșit pentru a alege. Acest spațiu îți poate deschide capacitatea de a alege pe baza a „ce merge aici? ce va crea alegerea mea? ce posibilitate mai măreață îmi e disponibilă?” și de a schimba, cu ușurință, orice… nu merge.

(citește mai multe aici)

Ce se întâmplă în fiziologia acestui proces este că atunci când sunt atinse ușor, punctele Bars provoacă un răspuns neurologic pozitiv pentru cel care primește atingerea. Acest lucru pare să activeze abilitatea naturală a corpului de a se relaxa și facilitează schimbările fiziologice necesare pentru intensificarea stării de bine, reducerea stresului, creștere a performanței, creștere a creativității și la mai multă spontaneitate.

Când te relaxezi, accesezi idei noi.

Surprinde-te pe tine însuți cu creativitatea ta și devino mai fericit făcând acest lucru!

Ce va crea asta în viața ta?

Cum participi la clasă? Înscrie-te și vei primi un mail de confirmare. Plata integrală a onorariului se poate face numerar înaintea cursului sau online prin virament bancar. Prețul clasei pentru persoanele cu reședința în România este de 1170 lei la prima participare. Începând cu a doua participare prețul este de 585 lei. Pentru copiii cu vârsta între 7-15 ani, care însoțesc un adult plătitor, participarea este gratuită, iar pentru tinerii de 16-17 ani prețul este de 585 lei.

Cum decurge clasa de 1 zi? Clasa durează 8 ore și necesită prezența fizică în sala de curs, având în vedere că în timpul clasei, oferi și primești câte 2 sesiuni Access Bars. Se asigură apă, gustări dulci și sărate, iar pauzele sunt variabile, includ și o pauză mai lungă la prânz și le stabilim în timpul clasei.  

Ce include clasa? Access Bars este un procedeu care se aplică cu mâinile pe corpul (capul) celui care îl primește. Pentru a învăța procedeul și a putea fi Practician Bars, în această clasă de 1 zi vei primi și oferi acest procedeu de 2 ori. La fiecare clasă primești un manual care te va asista în învățarea Access Bars, inclusiv pozițiile punctelor și a mâinilor în oferirea acestui proces, precum și alte instrumente Access Consciousness®.  

Descoperă mai multe despre această tehnică aici: alegediferit.ro/access-bars

Pentru o conversație lejeră despre ce e posibil cu Access Bars, accesează gratuit înregistrarea aici: https://www.alegediferit.ro/product-page/ce-e-posibil-cu-access-bars

sau contactează-ne, pe orice canal dorești. 

Distribuie evenimentul

bottom of page