top of page
Fă cunoștință cu Access Bars®

mar., 04 apr.

|

Alege Diferit

Fă cunoștință cu Access Bars®

Există posibilități. Există relaxare. Corpul tău o știe. Îi dai voie să o și acceseze? Ana Țîmpău, BF Access Consciousness®

Acest eveniment nu mai primește rezervări.
Ce altceva e posibil?

Ora și locul

04 apr., 19:30 – 20:30

Alege Diferit, Strada M. Eminescu 118, Deva, Romania

Despre eveniment

Access Bars este o cale spre o realitate diferită, un mod diferit de a fi în viața ta. 

Primești, sau oferi, o sesiune, te ridici și pleci. Pare că mai nimic nu s-a schimbat, și totuși, totul e diferit. 

Pășești diferit, percepi diferit, gândești diferit și în același timp e posibil să te simți mai Tu ca niciodată. 

Îngăduie-mi să îți prezint un instrument cu care să poți să fii mai mult tu însăți, o tehnică cu care să poți aduce relaxare oricând în corpul propriu și în viața ta. 

Și îngăduie-mi să mă prezint - ca practician și facilitator al cursurilor Access Bars, în orașul tău, și mai mult - ca un căutător și explorator de posibilități, care și-a dat voie să știe că știe. 

Tu îți dai voie să știi? Ce va crea asta în viața ta?

Cum participi? 

Completează datele tale și vei primi o confirmare a înscrierii. Ulterior, pe mail sau telefonic, vor veni și alte informații suplimentare. Numărul de locuri este fix, te rog să onorezi acest eveniment gratuit cu o înscriere fermă.

Cum decurge evenimentul ? Te invit să ni te alături cu 15 minute înainte de ora începerii. E minunat dacă ai și tu invitați, te rog doar să ne anunți. Îmi doresc să avem o experiență plăcută, în care să explorăm posibilitățile pe care această tehnică le introduce, astfel încât sunt pregătite materiale tipărite, apă și gustări, într-o atmosferă relaxată și aerisită, pentru a juca și explora idei, întrebări și atingeri.

Distribuie evenimentul

bottom of page