top of page
Fără trac? Da, te rog!

dum., 16 oct.

|

prin Zoom

Fără trac? Da, te rog!

Online | Clasă introductivă RVFY | 400 lei

Acest eveniment nu mai primește rezervări.
Ce altceva e posibil?

Ora și locul

16 oct. 2022, 14:00 – 18:00

prin Zoom

Despre eveniment

Nu ai obosit să tot cauți să fii perfect, tot timpul?

Și dacă ceea ce ascunzi - darul care ești, alegerea de a fi Tu - va crea ceva mult mai măreț decât încercarea de a fi perfect?

Cum ar fi viața ta dacă ai reuși :

>să fii cu totul confortabil în pielea ta FIIND TU fie că vorbești unei persoane sau în fața unei săli pline

>să îți liniștești mintea pentru a fi total prezent și spontan

>să nu te mai încetinească anxietatea și să depășești cu ușurință tracul de scenă?

Te invit la un workshop în care vei învăța cum să faci acestea parte din viața ta.

Clasa introductivă Right Voice For You (Vocea Corectă Pentru Tine) îți prezintă tehnici eficiente care îți permit să fii vocea care tu ești în lume, fără anxietate, trac și perfecționism. 

Pre-condiții de participare: nu sunt.

Onorariu: 400 de lei

Cum participi la clasă?  Pentru a plăti cu cardul accesează acest link și vei primi link-ul de participare cu 1 oră înainte de începerea clasei, pe adresa de mail furnizată. Pentru alte opțiuni de plată, înscrie-te și vei primi detaliile în cel mai scurt timp posibil. 

Ce primești? Tehnici și instrumente pragmatice, dinamice, simple cu care să poți adresa și schimba anxietatea în încântare și curiozitate. Pune întrebări și vei primi mai mult decât ți-ai imaginat. Garantăm un spațiu de claritate din care să afli mai mult din ceea ce tu știi și nici nu-ți imaginai că știi. Ulterior întâlnirii, va fi disponibilă pentru reluare înregistrarea audio și video. Participarea la eveniment este luată în considerare drept consimțământ pentru difuzarea și folosirea materialelor audio și video. 

Cum se desfășoară clasa? Evenimentul se desfășoară prin platforma Zoom, te invit să îți pregătești un loc comod, cu lumină și ferit de zgomot, pentru a ne putea auzi și vedea. Pentru a testa aparatura, precum și pentru a ne saluta sau cunoaște, poți intra cu 10 minute înainte de ora fixă. În timpul clasei, vom avea aplicații practice care ar putea necesita o modalitate de a le nota - dacă te încântă să o faci pe hârtie, te invit să o pregătești dinainte. Corpul tău ar putea avea nevoie de apă și gustări dulci, sau sărate, care îi sunt chiar necesare pentru schimbările dinamice pe care le aduc clasele Access. Vom avea una sau două pauze scurte în timpul celor 4 ore.

Right Voice For You îți oferă acel spațiu în care să devii cel mai bun Tu care ești și din care să te poți prezenta drept cine ești, cu ușurință. 

Nu ai auzit încă de Vocea Corectă pentru Tine? Descarcă acest material.

Distribuie evenimentul

bottom of page