top of page
Draga de mă-ta!

mar., 27 dec.

|

prin Zoom

Draga de mă-ta!

Online | Creează schimbare cu instrumentele Access® | 350 lei

Acest eveniment nu mai primește rezervări.
Ce altceva e posibil?

Ora și locul

27 dec. 2022, 21:30 – 23:00

prin Zoom

Despre eveniment

Cu câtă ușurință percepi realitățile celor din jurul tău? Cât de mult te aliniezi la realitățile lor, făcându-le corecte sau greșite, bune sau rele, refuzându-ți alegere totală? 

Și cât de ușor ți-a fost, dintotdeauna, să percepi realitatea mamei tale, să știi ce este posibil sau imposibil pentru ea să aleagă, să creeze? Cât de reale și semnificative ai făcut punctele ei de vedere?

Cât de mult te-ai lăsat modelat și funcționezi pe baza punctelor de vedere ale părinților tăi, din realitatea și din „chestiile” mamei tale?

Câtă ușurință și câtă libertate rezidă de cealaltă parte a tot ce ai „cumpărat” de la mama ta?

Cât de mult din viața ta ai creat-o opunând rezistență sau adoptând punctele de vedere ale mamei tale?

Ești pregătit să privești acolo unde cei mai mulți nu o fac? 

Ce e posibil pentru tine dincolo de convingerile mamei tale? Vii să aflăm?

Hai la joacă!

Hai să schimbăm lumea împreună!

Ce este acest webinar? Fiecare dintre instrumentele Access® poate deschide un univers ne-explorat și de explorat, cu posibilități neimaginate încă. Pășește în aceste universuri, deschide-le și explorează-le în cele 90 de minute de webinar, alături de facilitatorul tău, și alături de diferite noțiuni și instrumente ale claselor avansate Access Consciousness®.

Pre-condiții de participare: nu sunt.

Onorariu: 350 de lei

Cum participi?  Pentru a plăti cu cardul accesează acest link și vei primi cu 1 oră înainte de începerea clasei, pe adresa de mail furnizată, link-ul de participare. Pentru alte opțiuni de plată, înscrie-te și vei primi detaliile în cel mai scurt timp posibil. 

Ce primești?  Pune întrebări și vei primi mai mult decât ți-ai imaginat. Garantăm un spațiu de claritate și întrebare, din care să afli mai mult din ceea ce tu știi și nici nu-ți imaginai că știi. Ulterior întâlnirii, va fi disponibilă pentru reluare înregistrarea audio. Participarea la eveniment este luată în considerare drept consimțământ pentru difuzarea și folosirea materialelor audio și video. 

Cum se desfășoară clasa? Evenimentul se desfășoară prin platforma Zoom, te invit să îți pregătești un loc comod, cu lumină și ferit de zgomot, pentru a ne putea auzi și vedea. Pentru a testa aparatura, precum și pentru a ne saluta sau cunoaște, poți intra cu 10 minute înainte de ora fixă. 

Distribuie evenimentul

bottom of page