top of page
Realități prezumtive

mar., 14 feb.

|

prin Zoom

Realități prezumtive

Webinar | Creează schimbare cu instrumentele Access® | 350 lei

Acest eveniment nu mai primește rezervări.
Ce altceva e posibil?

Ora și locul

14 feb., 21:00 – 22:30

prin Zoom

Despre eveniment

Când poți percepe ce este, și ce altceva mai poate fi devine posibil pentru ca tu să-l alegi. 

Când pui filtrul realităților prezumtive peste ceea ce percepi, posibilitățile se... rezumă la ceea ce ai prezumat. 

O nouă energie, o nouă conștientizare cu noi schimbări au venit în sânul Access Consciousness cu ultimul Eveniment de 6 zile (o clasă intensivă, care se ține o dată sau de două ori pe an în cadrul exclusivist al unui resort turistic, timp de 6 zile). Și cel mai probabil, ai simțit-o și tu. Când o anumită energie se lucrează de-a lungul și de-a latul întregii comunități Access, se va ridica și ție la suprafață, pentru a o conștientiza și pentru a... alege diferit. 

Hai să extindem posibilitățile în acest webinar de 90 de minute ~Creează schimbare cu instrumentele Access®~ cu Ana Țîmpău, CFMW. Vino în acest training despre realități prezumtive pentru a ne antrena în a le recunoaște cu ușurință și a le surclasa dinamic. 

Ce este acest webinar? Fiecare dintre instrumentele Access® poate deschide un univers ne-explorat și de explorat, cu posibilități neimaginate încă. Pășește în aceste universuri, deschide-le și explorează-le în cele 90 de minute de webinar, alături de facilitatorul tău, și alături de diferite noțiuni și instrumente ale claselor avansate Access Consciousness®.

!! Ia-ți liber 8 minute și urmărește aici o scurtă conversație despre realitate, realități și „care este realitatea mea?”: https://youtu.be/SaIH50NZjfU?t=40

Pre-condiții de participare: nu sunt.

Onorariu: 350 lei

Cum participi la clasă?  Pentru a plăti cu cardul accesează acest link: https://buy.stripe.com/00g4gQ26v6W6clWeVd. Pentru alte opțiuni de plată, înscrie-te și vei primi detaliile în cel mai scurt timp posibil. 

Ce primești? Depinde de ce ceri. Pune întrebări și vei primi mai mult decât ți-ai imaginat. Garantăm un spațiu de claritate din care să afli mai mult din ceea ce tu știi și nici nu-ți imaginai că știi. Ulterior întâlnirii, va fi disponibilă pentru reluare înregistrarea audio și video. Participarea la eveniment este luată în considerare drept consimțământ pentru difuzarea și folosirea materialelor audio și video. 

Cum se desfășoară webinarul? Evenimentul se desfășoară prin platforma Zoom, te invit să îți pregătești un loc comod, cu lumină și ferit de zgomot, pentru a ne putea auzi și vedea. Pentru a testa aparatura, precum și pentru a ne saluta sau cunoaște, poți intra cu 10 minute înainte de ora fixă. 

Distribuie evenimentul

bottom of page