top of page
Intensitate, plăcere sau durere

mar., 04 oct.

|

prin Zoom

Intensitate, plăcere sau durere

Webinar | Creează schimbare cu instrumentele Access® | 215 lei

Acest eveniment nu mai primește rezervări.
Ce altceva e posibil?

Ora și locul

04 oct. 2022, 20:00 – 21:30

prin Zoom

Despre eveniment

Ai învățat să fii în întrebare. Reușești să menții întrebarea, să ceri și să lași universul să-ți arate posibilități. Energia, spațiul, posibilitățile se exponențializează.

Unde pui opreliște?

Unde se transformă plăcerea în durere?

Hai să extindem posibilitățile în acest webinar de 90 de minute ~Creează schimbare cu instrumentele Access®~ cu Ana Țîmpău, CFMW

Ce este acest webinar? Fiecare dintre instrumentele Access® poate deschide un univers ne-explorat și de explorat, cu posibilități neimaginate încă. Pășește în aceste universuri, deschide-le și explorează-le în cele 90 de minute de webinar, alături de facilitatorul tău, și alături de diferite noțiuni și instrumente ale claselor avansate Access Consciousness®.

Pre-condiții de participare: nu sunt.

Onorariu: 215 lei

Cum participi la clasă?  Pentru a plăti cu cardul accesează acest link și vei primi link-ul de participare cu 1 oră înainte de începerea clasei, pe adresa de mail furnizată. Pentru alte opțiuni de plată, înscrie-te și vei primi detaliile în cel mai scurt timp posibil. 

Ce primești? Depinde de ce ceri. Pune întrebări și vei primi mai mult decât ți-ai imaginat. Garantăm un spațiu de claritate din care să afli mai mult din ceea ce tu știi și nici nu-ți imaginai că știi. Ulterior întâlnirii, va fi disponibilă pentru reluare înregistrarea audio și video. Participarea la eveniment este luată în considerare drept consimțământ pentru difuzarea și folosirea materialelor audio și video. 

Cum se desfășoară webinarul? Evenimentul se desfășoară prin platforma Zoom, te invit să îți pregătești un loc comod, cu lumină și ferit de zgomot, pentru a ne putea auzi și vedea. Pentru a testa aparatura, precum și pentru a ne saluta sau cunoaște, poți intra cu 10 minute înainte de ora fixă. 

Distribuie evenimentul

bottom of page