top of page
Creează schimbare cu instrumentele Access®

mie., 10 mai

|

prin Zoom

Creează schimbare cu instrumentele Access®

Webinar | 285 lei

Acest eveniment nu mai primește rezervări.
Ce altceva e posibil?

Ora și locul

10 mai, 20:30 – 22:00

prin Zoom

Despre eveniment

Fiecare dintre noi avem un ritual familiar, în care ne întoarcem din iluzia (sau prezumția?) că ne va oferi ceva special, ce doar prin acel ritual putem obține. 

Siguranță, relaxare, creativitate, claritate, pace, liniște, libertate, putere, control - sunt speranțe pe care le hrănim cu viciile, rutinele, obiceiurile noastre. 

Și oare le și obținem?

Ce faci tu zilnic, aproape ca un automatism, care crezi că îți oferă exact ceea ce îți răpește?

Și cum ar fi să întrerupi acest ciclu?

Hai să extindem posibilitățile în acest webinar de 90 de minute ~Creează schimbare cu instrumentele Access®~ cu Ana Țîmpău, CFMW.

Ce este acest webinar? Fiecare dintre instrumentele Access poate deschide un univers ne-explorat și de explorat, cu posibilități neimaginate încă. Pășește în aceste universuri, deschide-le și explorează-le în cele 90 de minute de webinar, alături de facilitatorul tău, și alături de diferite noțiuni și instrumente ale claselor avansate Access Consciousness.

Pre-condiții de participare: nu sunt.

Onorariu: 285 lei

Cum participi la clasă?  Pentru a plăti cu cardul accesează acest link: https://buy.stripe.com/bIY6oY5iHdku4Tu28A. Pentru alte opțiuni de plată, înscrie-te și vei primi detaliile în cel mai scurt timp posibil. 

Ce primești? Depinde de ce ceri. Pune întrebări și vei primi mai mult decât ți-ai imaginat. Garantăm un spațiu de claritate din care să afli mai mult din ceea ce tu știi și nici nu-ți imaginai că știi. Ulterior întâlnirii, va fi disponibilă pentru reluare înregistrarea audio și video. Participarea la eveniment este luată în considerare drept consimțământ pentru difuzarea și folosirea materialelor audio și video. 

Cum se desfășoară webinarul? Evenimentul se desfășoară prin platforma Zoom, te invit să îți pregătești un loc comod, cu lumină și ferit de zgomot, pentru a ne putea auzi și vedea. Pentru a testa aparatura, precum și pentru a ne saluta sau cunoaște, poți intra cu 5 minute înainte de ora începerii. 

Distribuie evenimentul

bottom of page