Caută

Eu și Întrebarea

Actualizată în: 15 dec. 2021

Habar nu aveam cât de mult ador întrebările înainte de a întâlni Access Consciousness®. Acest sistem uimitor de împuternicire de sine se învârte și se creează în jurul întrebărilor. Chiar folosim o întrebare pentru a afla o întrebare.


Ce întrebare pot fi aici care mi-ar permite să am claritate totală cu tot ce e asta?

Ce zici, nu e uimitor?


Treaba e că, în copilăria mea, am învățat să evit întrebările. Mai întâi, să evit să adresez o întrebare - crescând într-o dictatură, exista prea puțin sau chiar deloc interes în a explora adevărurile pre-stabilite, nici cele personale, și cu atât mai puțin cele ale structurii culturii în care funcționam cu toții. Și apoi, mai mult, să evit să fiu eu întrebată - chiar și în acele vremuri de demență totală, eu aveam acces la propria mea natură și naturalețe a ființei, aceea care avea toate răspunsurile greșite.


Nu era loc pentru întrebări decât dacă erau folosite pentru a stabili, a determina și a defini ce e corect și ce nu e. Așa că am ascuns Întrebările adevărate undeva departe în mine, acolo unde nu sălășuiau cuvinte sau concepte, și doar din când în când mai îmi dădeam voie să mă trăiesc ca o întrebare. Uneori.


Apoi am găsit Access Consciousness® căutându-mă. Și iată, aici erau toate - aprecierea, recunoașterea și revendicarea întrebărilor, ca singura cale către propriul tău adevăr care este o Știi-re și o Fii-re, nu un concept și o determinare, a sinelui sau a lumii.


În Access Consciousness®, noi recunoaștem că ție, ca ființă infintă, îți este disponibil să percepi infinit, să știi infinit, să fii infinit și să primești infinit. A întreba este cu adevărat a recunoaște asta. O întrebare care recunoaște asta este o întrebare care te scoate din orice loc strâmt în care te-ai blocat (căutând ce e corect, ce e greșit, ce are însemnătate și ce nu, și orice alte de-finiții în care ai con-strâns in-finitul) și te extinde. Te extinde la acel spațiu al ființei infinite.


De exemplu, oricând lucrurile nu apar în viața ta așa cum le vroiai, ce e este asta? Vezi, deja ai o întrebare minunată. Ce e asta? Tindem să sărim la tot felul de concluzii și judecăți pre-stabilite, pentru a determina ce am învățat noi despre asta pentru a afla algoritmul care ne-ar spune ce avem de făcut cu asta. Răspunsul corect. Care, dacă ar fi funcționat până acum, nu ai fi avut deja soluția la toate problemele?


Când te con-strângi pe tine într-o creatură limitată, finită și de-finită a acestei lumi, tu ieși din a percepe, a ști a fi și a primi infinit.


Întrebarea este o cale prin care să continui infinit și indefinit să îți extinzi ființa. Și în acest spațiu sălășuiește toată magia adevărată și miracolul.


Îți dorești magie și miracole în (și ca) viața ta? În (și ca) traiul tău?


Atunci, hai la joacă.

22 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

„Cu câțiva ani în urmă, eram într-un autobuz care traversează orașul New York, în timpul orei de trafic maxim. Mașinile de-abia se mișcau. Autobuzul era plin de oameni înfrigurați, obosiți, profund ir

Am fost învățați (și ce școală bună avem) că „să știi” înseamnă că ai „răspunsul corect” din punctul de vedere al celui care îți cere răspunsul, în forma și structura în care ți-a fost predat. Eventua

Clauza din cartea Catch-22 era ingenios de simplă - prin regulamentul armatei, în timp de război, orice pilot putea să ceară să fie lăsat la sol pe motive de nebunie, dar însăși preocuparea pentru pro